Construirea unei case prefabricate din lemn nu e doar o alegere corecta din piunct de vedere etic, dar are si o serie de avantaje. Important este sa alegeti firme constructoare serioase , care folosesc produse certificate si ofera o larga gama de modele.

Aspectele pozitive cheie

In faza de proiectare a unei case prefabricate din lemn, timpul este unul dintre factorii care joaca in favoarea dvs. De fapt, pentru realizarea unei astfel de case este nevoie de doar cateva luni, asta In cazul in care nu apar probleme de natura bitocratica. Pentru ridicarea unei case de circa 100 mp este nevoie de doar 100 zile lucratoare. Un alt aspect pozitiv este pretul fix, adica odata concordat pretul pentru construirea casei nu vor aparea probleme legate de cresteri de pret in ultimul moment. Acelasi principiu este valabil si in cazul timpilor de realizare. Acestea pot fi aspect de neinteles pentru majoritatea persoanelor obisnuite cu vechea metoda de proiectare si cu sistemele traditionale de contructie.

Casele ecosustenabile nu dezamagesc in nici un fel

Cei care se confrunta pentru prima data cu sectorul de constructii bio vor intelege rapid ca este vorba despre un sector inovativ cu un imens potential. Cu siguranta o casa prefabricata poate sa para mai fragila decat o casa realizata traditional din ciment, insa nu este deloc asa. Casele din lemn protejeaza impotriva cutremurelor, de galagie si izolarea garanteaza un consum minim. Casele din lemn au un impact ambiental mic si necesita o intretinere minima.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]